Beyoncé tar rekord med flest Grammy-priser

Beyoncé tar rekord med flest Grammy-priser

Beyoncé har nå opp gjennom årene vunnet 32 Grammy-priser etter at hun søndag vant prisen for beste R amp; B-låt med «Cuff It», beste dance/electronic-låten «Break My Soul», beste tradisjonelle R amp; B-oppføring med «Plastic Off the Sofa» og for albumet «Renaissance».

Dermed har hun slått rekorden som hittil har tilhørt den ungarsk-britiske dirigenten Georg Softi. Hun var imidlertid ikke selv til stede da rekorden ble slått, fordi hun ble sittende fast i trafikken.

Da hun først kom, fikk hun prisen for beste R amp; B-låt av verten Trevor Noah ved bordet sitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes