Gladiator 2 har fått premieredato

Gladiator 2 har fått premieredato

Sakte, men sikkert skjer faktisk Ridley Scotts oppfølger til hans Oscar-vinnende actiondrama Gladiator, og etter flere rapporter om at flere skuespillere har signert for å spille hovedrollen i den etterlengtede oppfølgeren, er en utgivelsesdato endelig spikret: 22 November 2024.

Den nye Gladiator-filmen er skrevet av David Scarpa, og vil følge unge Lucius’ vei til makten etter at Russell Crowes hevngjerrige helt dreper Commodus på gladiatorarenaen. Oscar-nominerte Paul Mescal skal spille rollen som Lucius.

Hvor spent er du på Gladiator 2, og tror du den kan bli like god som den første?

Takk Geektyrant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes