Netflix går tilbake på regler for deling av passord

Netflix går tilbake på regler for deling av passord

Nylig så det ut til at Netflix slo den siste spikeren i sin egen kiste angående retningslinjene mot deling av passord, da det avslørte at de som bruker en konto, måtte logge på med den primære plasseringen en gang hver 31.

En talsperson for Netflix fortalte imidlertid nylig Guardian at «for en kort stund i går gikk en hjelpesenterartikkel som inneholder informasjon som bare gjelder Chile, Costa Rica og Peru, live i andre land. Vi har siden oppdatert den.”

Vi vet ikke om Netflix planlegger en full reversering av disse reglene, men foreløpig vil de i det minste bare gjelde for regionene ovenfor. Med så mye kontrovers som oppstår over de nye reglene, er det kanskje ikke i Netflixs beste interesse å trekke avtrekkeren på dem, men å kjenne strømmegiganten, kan dette ikke avskrekke det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes