Martin Johnsrud Sundby får ny programlederjobb

Martin Johnsrud Sundby får ny programlederjobb

Martin Johnsrud Sundby får ny programlederjobb

Langrennsløperen blir programleder i det nye underholdningsprogrammet «Sistemann ut» på TVNorge og Discovery +.

Publisert: 06.02.23 kl. 09:12 Oppdatert: 06.02.23 kl. 09:26

«Sistemann ut» er en herlig fusjon av partyleker på steroider ispedd Squid Game-elementer og kjendiser på ukjent grunn. Det som ved første øyekast kan virke som harmløse selskapsleker, vil nok raskt utvikle seg til en kamp om «overlevelse» og fokus langt utover hva disse kjendisene er vant til. Jeg gleder meg stort til å lede konseptet der jeg forventer at samtlige deltagere blir mer kjent med sitt indre konkurranseinstinkt og frykten for å ryke ut, sier Martin Johnsrud Sundby i en pressemelding fra Warner Bros. Discovery.

I programmet skal 40 kjente nordmenn bryne seg på nærmere 40 konkurranser. Hver episode inneholder fire ulike utfordringer, og taperen må alltid reise hjem. Den som stadig unngår å bli eliminert, og til slutt viser seg å beherske flere øvelser enn alle de andre – blir den aller første vinneren av «Sistemann ut».

– Det mentale blir avgjørende. Hvem er klarest i hodet gjennom 40 konkurranser? Det var en no-brainer å si ja til å holde i et slikt konsept. Jeg elsker konkurranse, jeg elsker mentale og fysiske utfordringer og jeg elsker å se folk slite. Det lever jeg av, sier Johnsrud Sundby. 

– Martin er et naturtalent som programleder, og det er strålende at han takket ja til å gjøre «Sistemann ut». Han skal lede en enorm bukett med kjendiser i de rareste konkurranser. Kombinasjonen av humor, konkurranse og underholdning gjør dette til et konsept vi har tro på, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Publisert: 06.02.23 kl. 09:12 Oppdatert: 06.02.23 kl. 09:26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes