Dronning Margrethe skal opereres

Dronning Margrethe skal opereres

Dronning Margrethe skal opereres

Danske dronning Margrethe skal gjennomgå en større ryggoperasjon etter flere måneder med smerter i ryggen.

Publisert: 08.02.23 kl. 15:18

Det melder Ekstra Bladet og viser til en pressemelding fra det danske kongehuset.

– Gjennom en lengre periode har Hennes Majestet vært rammet av problemer med ryggen, og i det siste har situasjonen forverret seg. Etter samråd med Rikshospitalets eksperter har dronningen besluttet å gjennomgå en større ryggoperasjon, skriver kongehuset.

Operasjonen er planlagt onsdag 22. februar på Rikshospitalet i København. Den 82 år gamle dronningen vil også måtte gjennomføre et lengre rehabiliteringsløp, som betyr at en rekke punkter i hennes program fremover må avlyses.

Nyheten kommer etter at dronningen i helgen måtte avlyse åpningen av en utstilling ved Nationalmuseet i København på grunn av ryggproblemer. I tillegg avlyste hun sin årlige vinterferie til Gausdal i Norge av samme grunn.

Publisert: 08.02.23 kl. 15:18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes