Kim viste fram datteren på forsvarsfest

Kim viste fram datteren på forsvarsfest

Dette er den fjerde offentlige opptredenen til Kim Ju-ae, som antas å være ni eller ti år gammel. Nordkoreanske propagandamedier har tidligere omtalt henne som spesielt avholdt, noe som har bidratt til spekulasjoner om at hun kan bli den neste arvtakeren i Kim-dynastiet.

Den yngste Kim var med da leder Kim Jong-un hilste på militære ledere i en velregissert opptreden. Hun var også kledd likt som faren da de gikk på rød løper inn til jubileumsbanketten. Der hyllet Kim Jong-un forsvaret for å være «verdens sterkeste» militærmakt.

Far og datter var svært opprømt over å bli overbevist om landets evige sikkerhet og fremtid, ettersom de ledes av den alltid seirende og briljante øverstkommanderende, som har en vilje av stål, skriver propagandaavisen Rodong Sinmun, som regelmessig er overstrømmende i sin ros av landets ledelse.

Tidligere har datteren overvært testing av interkontinentale raketter og fått treffe ingeniørene som lager de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes