Onsdagens Premier League-rykter

Onsdagens Premier League-rykter

Onsdagens Premier League-rykter

Over én milliard kroner skal Manchester United ha satt av for å sikre seg en ny spiss i sommer. Det skriver Telegraph. Avisen trekker fram to navn som skal ha fanget Erik Ten Hags interesse: Harry Kane (29) og Victor Osimhen (24). Både Spurs-spissen som nylig ble londonerne mestscorende spiller gjennom tidene og nigerianeren i Napoli regnes som «verdensklasse» av de høye herrer på Old Trafford, noe som skal være et krav til sommerens kommende angrepskjøp.

James Maddison (26) har vært koblet bort fra Leicester i flere overgangsvinduer, og nå står nye klubber klare for å hente den engelske landslagsspilleren. Ifølge Northern Echo skal nemlig Newcastle og Manchester City havne i budkrig om 26-åringen i det kommende overgangsvinduet.

JAKT: Newcastle og Manchester City sikler begge på James Maddison. Foto: Isaac Parkin (Pa Photos)

Manchester City skal også være lystne på å hente Jude Bellingham (19) i sommer, men den siste ukes avsløringer om økonomisk juks skal ha skremt 19-åringen, hevder Telegraph. Dermed er det Liverpool og Real Madrid som er i førersetet om å få hentet Dortmund-spilleren.

Det spekuleres i flere navn når det kommer til hvem som skal ta over den ledige managerstolen i Leeds etter at Jesse March fikk sparken. Independent mener at Rayo Vallecano-sjef Andoni Iraola skal være blant de aktuelle, og både Mauricio Pochettino og eks-Leeds-manager Marcelo Bielsa er navn som dukker opp.

Les også: Vi følger overgangsvinduet direkte hver dag

Frankfurt-angriperen Randal Kolo Muani (24) skal stå på ønskelisten til både Liverpool og Manchester United. Det skriver den franske storavisen L’Equipe.

En annen som kan ende opp i Premier League er Adrian Rabiot (27). Franskmannen var kraftig koblet til Manchester United forrige sommer, og nå skal han igjen være lagt ut på salg av Juventus. Dermed er det trolig at han flytter på seg i sommer, skriver Gazzetta dello Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes