The Legend of Zelda: Tears of the Kingdoms priser kommer ikke til å være normen fremover

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdoms priser kommer ikke til å være normen fremover

I går, sammen med en ny trailer som viser frem gameplay og erter Zeldas død, ble det bekreftet at The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vil bli priset til $ 70 ved lansering, med en Collector’s Edition som vil koste $ 130. Noen fryktet at Nintendo ville bli med Sony og Microsoft i å støte opp prisene på førstepartstitlene.

I en uttalelse til Game Informer ser det imidlertid ut til at dette ikke vil bli normen fremover. I stedet planlegger Nintendo å prise spillene sine fra sak til sak, slik de har gjort tidligere.

Det har ikke vært mye av en grunn gitt for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdoms priser foruten det faktum at Nintendo ved denne anledningen bestemte at det ville koste $ 70. Med tanke på at spillet forventes å gjøre det utrolig bra salgsmessig, er det fornuftig for Nintendo å tjene mest mulig penger på det, da det også sannsynligvis var et utrolig dyrt spill å lage.

Hva synes du om den høyere prislappen for Tears of the Kingdom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes