Torsdagens Premier League-rykter

Torsdagens Premier League-rykter

Torsdagens Premier League-rykter

Barcelona skal ha fått streng beskjed av La Liga om å kutte drastisk i lønninger den kommende det tiden. Det er gode nyheter for Manchester United, skal vi tro Mundo Deportivo. Dette skal nemlig ha åpnet opp for at rødtrøyene skal ha fått forhøyet mulighet til å hente Ansu Fati (20) eller Frenkie de Jong (25) i sommer. Begge to skal stå høyt på Erik ten Hags ønskeliste, skriver avisen.

Olivier Giroud (36) skal være ønsket i Everton, men dessverre for Merseyside-klubben ser franskmannen ut til å i stedet skrive ny kontrakt med AC Milan. Det skriver overgangsjournalisten Fabrizio Romano.

Chelsea skal ha sett seg nødt til å låne ut 18-åringen Andrey Santos etter at han ikke lyktes med å få arbeidstillatelse i Storbritannia, forteller London Evening Standard. Santos ble hentet for rundt 200 millioner kroner fra Vasco da Gama i januar.

RIVAL: Jarrad Branthwaite kan bli Liverpool-spiller. Foto: Jon Super (AP)

Liverpool kan stå for en slags sjokkovergang om de klarer å sikre seg Jarrad Branthwaite (20). Han er nemlig Everton-eiendom, selv om han nå er på utlån i PSV Eindhoven. Daily Mail hevder uansett at nettopp en slik overgang kan skje, og også Manchester United og Roma jakter forsvarsspilleren.

Pierre-Emerick Aubameyang (33) er ute i kulden i Chelsea, og nå kan han ha funnet seg ny klubb. Ifølge Le10Sport skal spissen være nær ved å signere for Los Angeles FC.

Les også: Følg ryktebørsen året rundt her!

Mikel Arteta håper å forsterke Arsenal-laget sitt i sommer også, og skal ha rettet blikket mot Martin Zubimendi (24) i Real Sociedad. Barcelona skal også ha vært ute etter midtbanemannen, men den interessen skal nå ha kjølnet. Dermed er det meste lagt til rette for londonerne, hevder Mirror.

Samme avis mener at Tottenham kan komme til å gjøre et forsøk på å hente Ben Foster (39) som en nødløsning i mål nå som Hugo Lloris er ute med skade i to måneder. Foster la hanskene og skoene på hylla i fjor, men kan altså ende opp med å gjøre comeback.

En annen «fotballgamling» som gjør det skarpt er Thiago Silva (38) i Chelsea, og nå skal blåtrøyene være ivrige etter å forlenge kontrakten med midtstopperen, forteller London Evening Standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes