Lørdagens Premier League-rykter

Lørdagens Premier League-rykter

Lørdagens Premier League-rykter

Tottenham skal være store beundrere av Leicester-spiller James Maddison, det melder Mirror. Engelskmannen som har levert 12 målpoeng på 15 kamper i årets Premier League-sesong har vært Leicester City sin beste spilleren denne sesongen.

Tottenham skal derimot ikke være den eneste klubben som er ute etter Maddison. Newcastle United forsøkte å hente engelskmannen i fjor sommer, men fikk to bud opp mot 600 millioner kroner avslått. Laget som har imponert stort under årets sesong skal nemlig fortsatt være interessert i å sikre seg rettighetene til Leicesters nummer 10. Med tanke på at midtbanespilleren kun har 16 måneder igjen av sin kontrakt på King Power Stadium kan blåtrøyene bli nødt til å selge sin stjernespiller i sommer hvis de ønsker å sitte igjen med noe penger for han.

Les også: Hanne (28) skulle bare på løpetur – så startet dramaet som skulle snu livet på hodet.

Tottenham kan også risikere å miste sin stjernespiller i Harry Kane. Kane har nemlig også kun 16 måneder igjen av kontrakten sin med Nord-London-klubben. I kulissene følger Manchester United og den tyske storklubben Bayern München på hva som skjer med Kane. Ifølge 90min skal derimot styreleder Daniel Levy ikke ha noen interesse i å selge sin toppscorer til en Premier League-rival.

Chelsea handlet inn mange spillere i overgangsvinduet som var i januar. Nå ser det ut som de også har tenkt å kvitte seg med noen spillere. Hakim Ziyech var svært nære en overgang til Paris Saint Germain, men flere feil fra Chelsea sin side gjorde at det ikke ble noe av denne overgangen. Nå melder ESPN at Chelsea satser på å kvitte seg med marokkaneren til sommeren, det samme gjelder med Christian Pulisic og Romelu Lukaku.

MISFORNØYD: Hakim Ziyech var svært nære en overgang til PSG i januar. I sommer tyder mye på at han forlater blåtrøyene fra London. Foto: TONY OBRIEN (Reuters)

Les også: Superparet åpner opp om forholdet: – Den største utfordringen

ESPN melde også at Manchester United kan være interessert i å gjøre låneavtalen til Marcel Sabitzer permanent hvis han skulle klare å imponere i siste halvdel av sesongen. Østerrikeren ble hentet inn på lån fra Bayern München på Deadline Day etter at Christan Eriksen ble skadet i kampen mot Reading.

Liverpool har hatt en fryktelig tung sesong så langt og ligger helt nede på tiendeplass på tabellen i Premier League. Ifølge 90min skal rødtrøyene ha hatt samtaler med den tyske klubben Bayer Leverkusen angående en mulig overgang for forsvarsspilleren Jonathan Tah. Men det er ikke uten kamp de vil klare å hente han. Newcastle United skal nemlig også ha vært i samtaler med den tyske klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes