Full tidsforvirring rundt Tandrevold i VM – nummer fire på jaktstarten

Full tidsforvirring rundt Tandrevold i VM – nummer fire på jaktstarten

Det viste seg senere ikke å stemme. Tandrevold gikk inn til 4.-plass i VM-øvelsen, men underveis så det ut til at hun lå på sølvplass.

Det var etter den tredje skytingen at feilen oppsto. Tandrevold bommet én gang på standplass og hev seg ut i strafferunden. Hun gikk imidlertid for nær sensoren som måler løperne på vei ut av strafferunden, og dermed fikk hun en kunstig god tid.

Selv var ikke Tandrevold klar over dramatikken da hun ble intervjuet etter løpet.

– Jeg fikk det ikke meg underveis, men fikk høre det etterpå. Jeg var glad jeg ikke begynte å tenke på det underveis. Sekundantene var veldig gode til å holde maska. Jeg tror de var mer svett i panna enn det de utstrålte, sa Tandrevold i pressesonen.

Hun gikk seg opp ti plasser fra sprinten, og med ett bomskudd mindre ville hun ha vært en medaljekandidat. Marte Olsbu Røiseland tok bronse i løpet.

– Jeg er egentlig veldig fornøyd med løpet i dag. Jeg klatrer ti plasser og er med og kjemper om medaljene. Jeg gjør et godt løp både i løypa og på skytebanen, fortsatte hun.

(©NTB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes