Ozzy og Kiss-Stanley «raser» mot kontoransatte: – Ikke kall dere rockestjerner

Ozzy og Kiss-Stanley «raser» mot kontoransatte: – Ikke kall dere rockestjerner

Det er den amerikanske kontorkulturens hang til å utrope sine mest suksessfulle som «rockestjerner» som er tema for selskapet Workdays reklamefilm.

– Hei, forretningsfolk, kan dere slutte med å kalle hverandre for rockestjerner?, sier Paul Stanley – i det han går av scenen etter en konsert. Joan Jett sier med hes stemme:

– Vet dere egentlig hva som skal til for å kalle seg rockestjerne? Jeg har turnert siden jeg var 16 år.

Billy Idol stiller opp i et smadret hotellrom og sier han har «rasert hotellrom i 43 land, før Ozzy Osbourne konstaterer at han «har gjort min andel av slemme ting, og din andel også». Veteranrockeren dukker også opp i et kontorlandskap, kledd i skjorte, og introduserer seg selv som den nye medarbeideren Oswald. Også bluesrockeren Gary Clark Jr. er å se i reklamefilmen, der han trår til med et gitarriff og spør «kan du gjøre dette, Liz i HR?».

Dette faller i smak hos reklameekspertene som New York Post har fått til å vurdere de svært ettertraktede – og enormt kostbare – reklamene som ruller over TV-skjermene  under sluttoppgjøret i amerikansk fotball.

– Artig, mener kreativ leder Lucas Bongioanni i the community, og mener det er «en ny vri og underholdende å se på», mens Chris Graves i Team One medga at han syntes reklamefilmen var morsom nok til at han gadd å google selskapet, som leverer nettløsninger for finans, HR og planlegging.

Super Bowl-reklamene kan koste over 70 millioner kroner, og «Rockstar»-snutten var Workdays første ut, rapporterte Variety i forkant. Den var under planlegging i flere år i forkant, og selskapet rykket inn en helsides annonse i Wall Street Journal i forkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes