Pakke i protest mot Hogwarts Legacy hever over $ 79 000

Pakke i protest mot Hogwarts Legacy hever over $ 79 000

Hogwarts Legacy nyter for tiden store mengder spillere som hopper inn i Avalanches fantasi om trollmannsverdenen, men det er fortsatt en god del kontrovers rundt tittelen.

Mye av kontroversen rundt Hogwarts Legacy har å gjøre med forbindelsen til JK Rowling, som vil tjene på spillet selv om hun ikke var involvert i det på grunn av hennes opprettelse av IP. I protest har itch.io laget en Trans Witches are Witches-pakke, som inkluderer 69 spill fra LGBTQ+-utviklere.

«En bunt med hekseri og trolldom uten transfobi, antisemittisme og alt-right griftere. Avvis Hogwarts Legacys fordommer og støtt uavhengige LHBTQ+-skapere», står det i beskrivelsen av pakken. Hvis du vil støtte pakken eller ta tak i spillene, er Trans Witches are Witches priset til $ 60, noe som gir deg rundt 80% besparelse fra den opprinnelige prisen på alle spillene satt sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes