Elvis’ barnebarn: – Har aldri villet synge

Elvis’ barnebarn: – Har aldri villet synge

Bestefaren hennes var selveste Elvis Presley, og også hennes nylig avdøde mor Lisa Marie var en kjent sanger. Faren Danny har fartstid som rockemusiker, men for Riley Keough var det aldri en drøm å drive med musikk.

– Jeg har alltid hatt et musikalsk øre, men å synge, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre, sier hun til TT. Hun legger til:

– Så det er jeg stolt av. Jeg har jobbet hardt, å synge har aldri vært noe jeg har hatt lyst til å gjøre.

TV-serien «Daisy Jones and The Six» handler om et rockeband på 70-tallet, og om dets oppturer og nedturer. Riley Keough spiller Daisy Jones, mens Sam Claflin (kjent fra blant annet «Hunger Games» og «Peaky blinders») spiller Billy. Begge må de synge i serien, noe de også begge føler er en blandet fornøyelse. Om stemmen sin, sier Keough:

– Jeg begynner å bli komfortabel med den, for jeg har hørt den så mye nå. Det betyr ikke at jeg liker det. Men jeg er stolt over hvordan det hele høres ut i serien, det er en enorm forskjell fra da vi begynte å spille inn.

Også et album med musikken fra serien er på vei.

Historien i «Daisy Jones and The Six» er basert på en bok med samme navn, og er delvis inspirert av historien til Fleetwood Mac.

Riley Keough er ingen nykommer som skuespiller. Tidligere har du kanskje sett henne i filmer og serier som «The Runaways», «Magic Mike», «Mad Max: Fury Road», «The House that Jack Built», «The Handmaid’s Tale» og «War Pony» – som hun også regisserte.

«Daisy Jones and The Six» kan for tiden strømmes på Amazon Prime.

(©NTB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes