Espen Bjervig slutter i Skiforbundet

Espen Bjervig slutter i Skiforbundet

Espen Bjervig (51) slutter som langrennssjef i Norges Skiforbund, melder VG.

– Jeg har vært lenge i en krevende jobb. Det krever at du er 110 prosent på ballen hele tiden. Jeg hadde en plan om å gi meg etter OL i Beijing i 2022, men det ville ikke vært noe morsomt å gi seg etter et mesterskap som ikke ble husket som det beste sportslige for Norge, sier han til VG.

Bjervig ble ansatt i Norges Skiforbund i 2014 og har vært langrennssjef siden 2018.

– Jeg gleder meg som en unge til sesongåpning og være med på verdenscup, jeg er ikke lei på den måten. Men merker at jeg mangler sulten som kreves for å slåss blant de beste i verden. Det er litt selvinnsikt.

51-åringen vil fortsette i stillingen ut året og være disponibel for Skiforbundet og langrennskomiteen ut 2023/24-sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes